VIRTUAL WORKFORCE SURVEY 2018


Virtual Workforce Survey 2018

Zet u al virtuele werknemers in binnen uw bedrijfsprocessen? Veel organisaties hebben de eerste stappen gezet in de richting van zogenaamde intelligente automatisering. Hierbij worden virtuele werknemers (software robots) ingezet om bedrijfsprocessen betrouwbaarder en efficiënter te maken, terwijl de kosten worden verlaagd door het reduceren van menselijke handelingen. Wij onderzoeken de kansen.

Wij zien grote mogelijkheden voor het toepassen van virtuele werknemers binnen veel onderdelen van organisaties. Van facilitaire processen en het testen van nieuwe software tot de afhandeling van facturen. Hoe denkt u over de inzet van virtuele werknemers in uw bedrijfsprocessen? Welke ervaringen heeft u daar al mee? En welke kansen ziet u nu en in de toekomst? Wij nodigen u graag uit om uw mening te geven door deel te nemen aan het onderzoek Virtual Workforce 2018. Het invullen duurt 5-10 minuten. Uiteraard verwerken wij gegevens anoniem en zijn antwoorden niet herleidbaar tot een persoon of organisatie. De termen die in de vragenlijst worden gebruikt om de virtuele werknemers (software robots) te duiden vindt u onderaan deze pagina.

Virtual Workforce Survey 2018

Rulebot

Ik kan eenvoudige menselijke handelingen uitvoeren in uw systemen waarmee ik repetitieve en op regels gebaseerde stappen in het proces kan automatiseren. Ik werk alleen met gestructureerde gegevens en heet ook wel robotic process automation.

Algobot

Ik kan meer complexe processen automatiseren, ook met ongestructureerde gegevens. Ik herken patronen en heb een slim algoritme dat zelf blijft leren van bekende en nieuwe gebeurtenissen in uw proces. Ik heet ook wel cognitive automation.

Chatbot

Ik kan relevante data uit tekst en spraak van mensen halen, de bedoeling daarvan begrijpen en interactie met u hebben. Die data structureer ik daarna voor verdere geautomatiseerde verwerking. U kent mij ook wel onder de naam digital assistant.

Autobot

Ik word gebruikt om zeer complexe processen te automatiseren. Ik kan die processen autonoom starten en complexe besluiten nemen met behulp van mijn kunstmatige intelligentie. U bent (bijna) niet meer nodig. Ik heet ook wel autonomous agent.

ik wil virtuele werknemers

neem contact op

Humanex®