Humanex
Ons verhaal
Wij zijn een ambitieuze start-up met een passie voor innovatie.
de oprichters van humanex

Hoe het begon

In maart 2017 zijn Thijs en Tom Humanex begonnen. Tom wilde bewijzen dat je niet oud en grijs hoeft te zijn om gave projecten te doen op hoog niveau. Thijs wilde laten zien dat hij de beste startup van Nederland kon bouwen. Het strategische brein van Thijs en de creatieve geest van Tom waren de basis voor Humanex. Het werd een startup met een passie voor innovatie én de mensen om hen heen. Want alleen als je de mens centraal zet, ontstaat er iets bijzonders.

wat maakt ons uniek?

Onze kernwaarden

Eager to grow

Wij zijn mega leergierig en investeren veel in opleidingen en traingen. Ook bij onze klanten zien we altijd mogelijkheden om (sneller) te groeien.

Create a spark

Wij zijn de overtreffende trap van nét dat stapje extra zetten. Klanten krijgen naast originele ideeën ook een flinke dosis energie van ons mee.


Be a supermodel

Wij willen dat je de beste versie van jezelf bent, zowel bij collega's als bij klanten. Zelf zijn we het schoolvoorbeeld van hoe je als bedrijf kan innoveren en koploper wordt in jouw markt.

Human-explain

What is a Humanex?

Wij zijn ervan overtuigd dat innovaties pas bijzonder worden als de mens centraal staat. Als je onvergetelijke ervaringen wilt creëren, kun je daar simpelweg niet omheen. Vandaar onze naam: Humanex(perience).

Voor ons logo zochten we inspiratie bij de godfather van alle innovatie: Leonardo Da Vinci. Zijn tekening van de Vitruviusman, waarin de mens als het centrum van het heelal wordt afgebeeld, was de inspiratie voor ons logo. Dus nee, het is geen tennisbal 😉

De toekomst

Over 5 jaar...

Bij Humanex dromen we graag groots. In 2025 zien we een volle prijzenkast voor ons en zijn we de meest succesvolle innovatieconsultancy van Nederland. We zijn de best practice voor onze eerste vestigingen in het buitenland. We hebben meer dan 100 projecten gedaan met échte impact op onze klanten, hebben onze eerste eigen producten succesvol gelanceerd én zijn we nog steeds het leukste bureau om bij te werken.

12
Op de hoogte blijven?

Volg ons!