Ons portfolio
Design Sprint 2.0
In vier dagen van uitdaging naar getest prototype.

Heb je een idee voor een digitaal product en wil je snel testen of het echt aanslaat bij je doelgroep? Of heb je geen idee hoe je een uitdaging moet oplossen? Met de Design Sprint 2.0, een methode die is ontwikkeld door Google Ventures, ga je in slechts 4 dagen van schets naar getest prototype.

Dag 1: map & sketch

Dag 2: decide

Dag 3: prototype

Dag 4: test

De design sprint is maanden werk in slechts een paar dagen. Ontwikkel nieuwe concepten, tackle vraagstukken of verbeter (digitale) producten. De design sprint wordt uitgevoerd door een team bestaande uit innovatie-experts en (digital) developers en medewerkers van jouw organisatie. Ook de eindgebruiker wordt betrokken, waardoor we de ideeën snel kunnen valideren. Samen bedenken we concepten, gaan we ontwerpen en testen en krijgen we belangrijke inzichten. 

Het eindproduct van de Design Sprint 2.0 is een interactief prototype dat door een groep gebruikers wordt getest. Dat kan van alles zijn, van een klikmodel of een vereenvoudigde interface voor een applicatie, tot een dienst getest in een acteersessie. Als je maar de oplossing toetst.

Ideaal voor een organisatie die snel zijn (nieuwe) product of dienst wil ontwerpen of innoveren. 

Meer weten over Design Sprint 2.0?

Neem dan contact op met Jacqueline Platen